SIF AUKTORISERAD
RIDSKOLA
UTERITT
TRÄNINGSANLÄGGNING

Instagram @ornasgard
Facebook
Säkerhetsregler

Alla barn som vistas i stallet måste bära hjälm, det gäller även medföljande syskon. Ingen får gå in i boxar eller hagar utan tillstånd från instruktör eller personal. Var noga med att boxdörrar går i lås efter dig.

Stim, stoj och spring hör inte hemma i stallet eller runt ridbanorna. Hästar är flyktdjur, även den snällaste häst kan bli rädd av plötsligt uppdykande föremål eller människor.

Alla hundar måste vara kopplade under lektionstid.

Tänk på att inte sprida ut dina eller hästens utrustning på stallgolvet, så vi eller hästarna kan fastna.

Ge inte hästarna godis i stallet, då kan dom börja nafsa. Ha gärna med godis ( ej socker ) att ge hästen direkt efter avslutad lektion på ridbanan. Godis skall vara en belöning ej en muta.


Tänk på att all ridning sker på egen risk, se över era

sport/olycksfallsförsäkringar.

Vi följer noga folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer under pandemien. All ridning sker utomhus. Är ni flera olika sällskap anmälda till samma dag och tid, får endast ett sällskap i taget vistas i stallet. Om ni inte vill gå in i stallet, går det bra att få sin häst tilldelad utomhus. Efter ridturen står ”fikat” framdukat som självservering. Se till att ingen trängsel uppstår - En i taget! Det finns gott om bord med med ordentligt med mellanrum, både inom- och utomhus.

ÖRNÄS GÅRD, KUNGSÄNGEN. POSTADRESS: ÖRNÄS ISLANDSHÄSTAR AB, BOX 5889 102 40 STOCKHOLM - TEL 08 5816 5072