Ridläger 2018


Ridläger är lika härligt för vuxna som för barn. Vi lägger fokus på att du ska lära dig mer om din individuella ridning och islandshästar, ha underbara och lärorika dagar med likasinnade. Vi planerar läger på alla nivåer. Självklart anpassas ridpassen efter dig och din hästs nivå.


Lägren pågår i 3 till 6 dagar. På våra läger får du ha en "egen" islandshäst som bara är din under hela veckan. Vi rider två gånger per dag, har teori och stalltjänst och en massa skoj som spökkväll och barbacka ridning. Nyttiga träningspass blandas med härliga långturer. Vi badar så klart med eller utan hästar i Örnäs sjön som ligger vid stallet.


Vi bor i trevligt inredda två eller trebäddsrum. Cafét serverar alltid hemlagat och hembakat.


Dagarna avslutas om vädret tillåter på vår uteplats med utsikt över hästhagarna och Örnässjön med mycket hästsnack!

Alla våra instruktörer på lägren är utbildade

Allt material på ornasgard.se skyddas av upphovsrättslagen (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk och får ej kopieras eller distribueras

vidare utan upphovsrättshavarnas uttryckliga samtycke. Citera oss gärna, men ange alltid källan. För frågor - kontakta oss på eva@ornasgard.se

Turridning. Turridning på islandshäst. Turridning i Stockholm. Ridskola. Ridläger. Örnäs Islandshästar. turridning. turridning på islandshäst. turridning i stockholm. ridskola. ridläger. örnäs islandshästar.

SIF AUKTORISERAD

RIDSKOLA

TURRIDNING

TRÄNINGSANLÄGGNING

SIF AUKTORISERAD

RIDSKOLA

TURRIDNING

TRÄNINGSANLÄGGNING

HEMOrnas_Gard.html
RIDSKOLARidskola.html
RIDLÄGER
TÄVLINGTavling.html
TURRIDNINGTurridning.html
KONFERENSKonferens.html
CAFÉCafe.html
OM OSSOm_oss.html

BARNLÄGER 15, 16 och 17 JUNI

3 dagars dagsläger med lunch och mellanmål.

Pris: 2250:-


UNGDOMSLÄGER 18,19,20 och 21 JUNI

4 dagarsläger med mat och logi.

Pris: 3900:-


UNGDOMSLÄGER 25, 26, 27, 28, 29 och 30 JUNI

6 dagarsläger med mat och logi

Pris: 5850:-Kurser

Vi har en- och två dagars kurser med olika teman. Ring för information. Kurserna innehåller 2 ridpass och 1 teoripass samt lunch och kaffe. Pris från 1000 kr /person och dagFör information och anmälan till lägren kontakta oss på:

Tel 08-581 650 72 / mail till: bokning@ornasgard.se