SIF AUKTORISERAD
RIDSKOLA
UTERITT
TRÄNINGSANLÄGGNING

Instagram @ornasgard
Facebook

NYHETER

Kurs med Julia 30 September

Fokus kommer att läggas på hur man rider och tränar olika typer av Islandshästar i galopp. Som ni säkert vet är det stor skillnad på galoppen mellan olika hästar, det är inte alltid lätt att veta hur man ska inverka korrekt för att hjälpa hästen så bra som möjligt. Självklart rider vi även andra gångarter och övningar då dessa är viktiga för att förbereda en bra galopp.

2 ridpass, teori, Lunch & fika Pris: 1 550 kr med hyrd häst 1350 kr med egen häst. Anmälan görs via mail, eva@ornasgard.com


Ridweekend med Liz 20 - 22 Oktober

Möt hösten med en fartfylld och färgsprakande helg! Lärorika ridlektioner, härliga uteritter varvas med god mat och mycket hästsnack!

Fredag: Ankomst ca kl.14.00 – 1 ridpass Fika, After-ride mingel och middag.

Lördag: frukost, lunch, fika & middag 1 lektion & 1 uteritt ca 1,5 tim

Söndag: frukost, lunch och fika långritt med medhavd lunch med avslutningsfika i cafet

Pris: 4900 kr RIDVANA KRÄVS. Anmälan görs via mail: eva@ornasgard.com


Kurs för Fredrik 28 - 29 Oktober

Lärorika, roliga dagar med god mat och mysigt mingel. På den här kursen har vi lektioner på ridbanan, ovalbana och ute i naturen i alla gångarter. 2 ridpass/dag, teori, lunch och fika under båda dagarna. Pris 2400 kr. Anmälan görs via mail: eva@ornasgard.com


Hästmys på höstlovet 1 och 2 November

Hästmys under höstlovet  för barn från 6 år De här dagarna blir även återträffsdagar för de yngre barnen från sommarens knatteläger! Ridning varvas med hästpyssel, roliga lekar med och utan häst. Lunch och mellanmål serveras under dagen.

Pris: 900 kr/dag man kan anmäla sig till en eller båda dagarna Anmälan görs via mail: eva@ornasgard.com


Återträffsdagar 3 och 4 November

Instruktörer Wilma & Amanda

Det går att anmäla sig till båda dagarna eller bara till en dag. Pris/dag 1100 kr, övernattning går att boka med middag och frukost, pris 400 kr. Dagen innehåller 1 lektion samt en uteritt, lunch och bullar och varm choklad. Barnen delas in i små grupper utifrån sin ridkunskap. Dagen startar kl.9.00 på fredag morgon med samling i cafet och gruppindelning och utdelning av hästar.

Dagen avslutas ca kl.16.30-17.00 Om det är så att någon har någon form av allergi är det bra om ni kan vara gulliga och ringa till ”matCissi” Cissi: 0703056673 så fort som möjligt och berätta det.

Har ni andra frågor ring  Stallet: 08-58165072 eller till Eva: 0705092809

Att ta med lista: Ridkläder – så klart, för alla väder Det ska bli så mysigt att ses igen, vi och hästarna längtar!

Anmälan görs via mail: eva@ornasgard.com

Boka en kväll med uteritt, korvgrillning och öl !


Vi rider uti det vackra naturreservatet och avslutar med en god korv eller två samt en kall öl på våran fina utelounge med utsikt över Örnässjön. Vi rider ut kvällstid ca kl 17. Är man minst 6 personer kan man boka en egen uteritt med valfri starttid.


Pris 980 kr för 2 timmars uteritt, korv med tillbehör, öl eller annan måltidsdryck, kaffe, te och bulle. bok@ din uteritt med grill här

ÖRNÄS GÅRD, KUNGSÄNGEN. POSTADRESS: ÖRNÄS ISLANDSHÄSTAR AB, BOX 5889 102 40 STOCKHOLM - TEL 08 5816 5072